Οδηγός Προσφοράς Τεχνοτροπίες Προσόψεων ver. 2.00

Μέσα από αυτόν τον οδηγό, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να υπολογίσετε την τιμή για τις τεχνοτροπίες της εξωτερικής τοιχοποιίας της νεόκτιστης κατοικίας σας (που δεν είναι βαμμένη).

Η τεχνοτροπία κάνει την απομίμηση του μάρμαρου, διακοσμώντας τις εξωτερικές επιφάνειες του σπιτιού. Τα υλικά της τεχνοτροπίας είναι σιλοξανικά πράγμα που σημαίνει ότι έχουν πολύ ποιο μεγάλη αντοχή από τα συμβατικά ακρυλικά πλαστικά. Άρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε νεόκτιστα σπίτια που βρίσκονται εκτός Αττικής και υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα (παγωνιά, χιόνι, ζέστη). Τελειώνοντας την τεχνοτροπία, περνιέται διάφανο βερνίκι από πάνω για να δώσει την όψη του βρεγμένου σπιτιού (σαν να έχει σταματήσει πριν λίγο η βροχή) ενώ παράλληλα ενισχύει την προστασία της εξωτερικής τοιχοποιίας.

Οι εξωτερικές τεχνοτροπίες κατά κανόνα είναι ένα πολυσύνθετο κομμάτι. Θα πρέπει να συνδυαστούν και με άλλα αρχιτεκτονικά στοιχεία του νεόκτιστου σπιτιού. Γι’ αυτό η ύπαρξη ενός καλού διακοσμητή είναι σημαντική. Ο διακοσμητής είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να συνδυάσει αρμονικά την τεχνοτροπία με άλλα υλικά όπως πέτρα και μάρμαρο ώστε το συνολικό αποτέλεσμα να είναι αρχιτεκτονικά  ισορροπημένο.

Στα νεόκτιστα σπίτια που εφαρμόζεται τεχνοτροπία, ο αρχιτέκτονας ξεκινάει τις εργασίες του ακριβώς πριν από το σοβάντισμα ή ακόμα καλύτερα απο τα μπετά ώστε να βγάλει τα αρχιτεκτονικά σχέδια ο ίδιος. Η επιλογή ενός καλού αρχιτέκτονα είναι σημαντική. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συστήσουμε αρχιτέκτονα ο οποίος ειδικεύεται στην διακόσμηση εξωτερικών προσόψεων με πέτρα και μάρμαρο (στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται δικό του έργο).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ
Τεχνοτροπία - Τιμή 13€/τ.μ.
Τεχνοτροπία 13€/τετραγ. μέτρο
Προϋποθέσεις
Τετραγωνικά Μέτρα: πάνω απο 200 m2
Φωτογραφία Τεχνοτροπίας
Τεχνοτροπεία σύννεφο
Στάδια Εργασίας
1. Η τοιχοποιία θα ελεγχθεί προσεκτικά για επιδιορθώσεις και όπου χρειασθεί θα γίνουν τα απαραίτητα μερεμέτια.
2. Η τοιχοποιία θα τριφτεί καλά ώστε να λειανθεί και θα καθαριστεί από την σκόνη που δημιουργήθηκε.
3. Εν συνεχεία, όλη η επιφάνεια θα περαστεί με ακρυλικό αστάρι για γερή μόνωση.
4. Περνιέται το πρώτο χέρι Ακρυλικό πλαστικό.
5. Αφού στεγνώσει θα γίνει σχολαστικός έλεγχος της τοιχοποιίας ώστε να διορθωθούν τυχόν ατέλειες με ψιλοστοκάρισμα.
6. Εν συνεχεία περνιέται το δεύτερο χέρι Ακρυλικό πλαστικό.
7. Εφαρμόζεται η τεχνοτροπία (σιλοξανικής βάσεως) με τα ειδικά εργαλεία.
8. Τελικώς, περνιέται διάφανο βερνίκι για μεγαλύτερη προστασία.
Υλικά
Χρώματα: Vitex ή Χρωτεχ ή Vivechrom (Α' Ποιότητα)
Αστάρι: Αστάρι Διαλύτου
Τεχνοτροπία: Σιλοξανικής βάσεως
Βερνίκη: Ακρυλικής βάσεως
Φωτογραφία Τεχνοτροπίας
Τεχνοτροπεία σύννεφο
Κατεβάστε το παρακάτω αρχείο που περιέχει φωτογραφίες από το παραπάνω σπίτι σε υψηλή ανάλυση (υψηλή ανάλυση - 12 Φωτο.zip)

Διευκρινήσεις

  • Η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει τα οικοδομικά υλικά.
  • Η παραπάνω τιμή δεν συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ 24%.
  • Η παραπάνω προσφορά ισχύει μόνο για την τεχνοτροπία εξωτερικών χώρων των νεόχτιστων οικοδομών.
  • Η παραπάνω προσφορά διαμορφώνεται για περιοχές εκτός Αττικής συνυπολογίζοντας τα οδοιπορικά έξοδα και το κόστος διαμονής.

Καλέστε μας για να έρθουμε δωρεάν στην νεόχτιστη οικοδομή σας και να σας δώσουμε γραπτή προσφορά (τελική τιμή για όλες τις εργασίες).