Επαναβαφή Κτιρίου>Εσωτερικοί Χώροι

Το φρεσκάρισμαΗ επαναβαφή της εσωτερικής τοιχοποιίας (δωμάτια, υπογεία) η οποία από πριν είναι βαμμένη με απλά πλαστικά της κατοικίας είναι καλό να γίνεται ανα 4 με 5 χρόνια. Έτσι υπάρχει μια περιοδική συντήρηση της κατοικίας που επιδιορθώνει της φθορές στο πέρασμα του χρόνου (σκουριά στα κάγκελα, φθαρμένα χρώματα κ.τ.λ.).

Σε αυτήν την ενότητα αναφερόμαστε στο φρεσκάρισμα των εσωτερικών τοίχων (δωμάτια, υπόγεια) οι οποίοι είναι βαμμένοι αλλά δεν είναι σπατουλαρισμένοιΟ Σπατουλαρισμενος τοίχος έχει λεία επιφάνεια. Είναι βαμμένοι απευθείας στον σοβάΟ Σοβαντισμένος τοίχος έχει άγρια επιφάνεια. Εάν θέλετε να φρεσκάρετε βαμμένες σπατουλαριστές επιφάνειες πηγαίνετε στην ενότητα επαναβαφή εσωτερικών σπατουλαριστών χώρων. Το φρεσκάρισμα των εσωτερικών τοίχων γίνεται με απλά πλαστικά.

Η διαδικασία εργασίας είναι η ίδια με την επαναβαφή εξωτερικών χώρων.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν το βάψιμο;

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αν στους τοίχους υπάρχει κολλημένη κάπνα από τσιγάρο (π.χ. καφενεία, κέντρα διασκέδασης κ.τ.λ.) ή κάπνα από πυρκαγιά, θα πρέπει να προηγηθεί ειδική προεργασία ώστε να μονωθεί η κάπνα πριν το βάψιμο των τοίχων του σπιτιού (διαφορετικά η καινούργια βαμμένη επιφάνεια θα ξερνάει την κάπνα).

Απλά πλαστικά

Απλά πλαστικά

Η ειδική προεργασία αναφέρετε παρακάτω:

Ποιές εργασίες γίνονται;

Τι πρέπει να γνωρίζω για τα υλικά;

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής: